Wuzzi Alert Pebbles  - Zwart
€123,00

Wuzzi Alert Pebbles - Zwart

Voel je veilig en vertrouwd met Wuzzi Alert, het mobiele alarm dat overal werkt. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, is uw positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden. ...Meer informatie
  • Levertijd:3-5 werkdagen


Het mobiele alarm Wuzzi Alert is samen met gebruikers, familie en mantelzorgers ontwikkeld. Daarom is Wuzzi het meest gebruiksvriendelijke en goedkoopste mobiel alarm van Nederland.
 
Wuzzi Alert is een mobiel alarm dat overal werkt, zowel binnen als buiten. Met een druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of alarmcentrale, hierbij is de positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden.
 
De gebruiker draagt het fraaie superlichte mobiel apparaatje bij zich en kan gaan en staan waar hij/zij wil. De krachtige GPS zorgt voor een nauwkeurige positiebepaling.
 
Soorten abonnementen:
  • Wuzzi Alert Social (€ 8,95  per maand (en €0,18 per minuut)
    Hierbij bepaalt u zelf met wie u de alarmering invult. Dit zijn meestal uw familie, buren of mantelzorgers. Bij een alarmsituatie worden deze contactpersonen een voor een gebeld, net zo lang tot er contact is.
 
  • Wuzzi Alert Profesioneel (€ 13,95 per maand (en €0,18 per minuut)
    Hierbij vult u de alarmopvang in met een alarmcentrale. Onze centralisten zitten dag en nacht klaar om het alarm te beantwoorden. Bij urgentie kunnen zij altijd de hulpdiensten inschakelen, anders worden de contactpersonen een voor een gebeld om u te helpen.
 
In het klantenportal  'Mijn Wuzzi' kan de complete dienstverlening eenvoudig ingesteld en beheerd worden door de gebruiker of zijn/haar contactpersonen.
Wuzzi Alert zorgt voor veel vrijheid, veiligheid en rust voor iedereen.
 
Prijs Wuzzi
Een Wuzzi Pebbles apparaatje kost € 98,- en € 25,- activatiekosten. U betaalt dus € 123,-.
 
Kleuren Wuzzi: blauw, groen, roze en zwart.
 
Wuzzi bestellen
Via onderstaande link kunt u uw Wuzzi bestellen. U komt dan op een externe (betrouwbare en beveiligde) omgeving. Daar sluit u tevens uw abonnement af.
 
 
BELANGRIJK: Het winkelproces bij HipSupport kunt u na het invullen het digitale formulier beëindigen. U hoef aan ons niets te betalen maar aan Wuzzi Allert zelf. HipSupport fungeert alleen van intermediair.
 
Product specificatie Wuzzi: 
Gewicht 45 gram
Afmeting 6,1 x 4,4 x 1,6 cm
 
Accessoires Wuzzi
- Beschermhoesje (apart verkrijgbaar)
 
BELANGRIJKHet winkelproces bij HipSupport kunt u na het invullen het digitale formulier beëindigen. U hoef aan ons niets te betalen maar aan Wuzzi Allert zelf. HipSupport fungeert alleen van intermediair.
 
 

google-site-verification: googlefe04322b0b7f90d9.html
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »