Bestellen via internet of telefoon

Verkoop via internet en telefoon
De producten van HipSupport worden uitsluitend via internet en telefoon verkocht.  
Het is ook mogelijk om uw keuze bij ons op het servicepunt te maken. Tevens kunt u ervoor kiezen uw bestelling bij ons op het servicepunt in Emmen op te halen. Hiervoor moet u wel een afspraak maken.
 
Bestellen bij Hipsupport is gemakkelijk, simpel en veilig door in te loggen met een account. Indien u geen account heeft moet u deze aanmaken via inloggen/registreren. Het systeem wijst u dan de weg. Mocht het niet lukken of wilt een telefonische bestelling plaatsen dan kunt u, op werkdagen, contact opnemen met HipSupport via 085-0654735.
 
Bestellen via internet
Bestellen via internet doet u in 7 stappen
  1. Zoek het gewenste artikel
  2. Plaats deze artikel(en) in het winkelmandje
  3. Wanneer u klaar bent met winkelen, controleert u uw bestelling
  4. Vervolgens klikt u op bestelling afronden
  5. Controleer uw persoonlijke gegevens, inclusief het afleveradres
  6. Indien juist weergegeven, klikt u op betalen
  7. Kies vervolgens uw betaalmethode en dan op bestelling plaatsen
 
Bestellen via telefoon
Heeft u interesse in een van de producten maar vind u online bestellen te moeilijk of is dat bij u niet mogelijk? Plaats dan via 085-0654735 een telefonische bestelling. Wij maken uw bestelling in orde. U ontvangt dan van ons een factuur.  Wij verzenden pas uw bestelling wanneer de transactie is voltooit.
 
Indien er geen medewerker beschikbaar is of buiten kantoortijden dan kunt u bij onze telefoniste een terugbelverzoek achterlaten. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.
 
Het ontvangen van uw bestelling
Nadat uw bestelling en betaling bij ons binnen is ontvangt u binnen 5 werkdagen uw product(en). Bestellingen in het weekend worden maandag gereed gemaakt en in die week verzonden. Wanneer leveringen langer gaan duren ontvangt u een bericht.
Het kan ook zijn dat u uw product(en) rechtstreeks van onze leverancier ontvangt. Hierdoor heeft u nog sneller uw bestelling. Indien de bestelling niet in goede orde is ontvangen moet u contact opnemen met HipSupport via het telefoonnummer 085-0654735 of email info@hipsupport.nl.