Cameleone  Overtrek arm - Koe
€29,95

Cameleone Overtrek arm - Koe

De overtrek van Cameleone bied niet alleen bescherming voor gipsverbanden, protheses, bandages en braces maar leukt deze ook op waardoor het beter bij uw outfit of stijl past.
Is diverse kleuren, prints en maten verkrijgbaar. ...Meer informatie


Cameleone® is een hygiënisch en beschermend comforttextiel voor boven of onder immobilisaties en andere medische verbanden.

Alle modellen voor ledematen zijn te gebruiken aan linker- of rechterarm of -been.
 
Matentabel:
 

De effen Cameleone dient u te wassen op 60°C en de bedrukte Cameleone met de hand op 40°C beide bij voorkeur omgekeerd wassen met een met fijnwasmiddel

Indien uw Cameleone® te ruim is geworden, raden wij u aan hem te wassen. Daarna kunt u de stof zachtjes uitrekken, vooral aan de openingen, om het zijn oorspronkelijke model terug te geven. Indien uw Cameleone® te groot blijft, omdat u hem bijvoorbeeld eerst over een gipsverband hebt gedragen en nu als huidbeschermer wenst te gebruiken, dan raden wij u aan hem toch in de droogkast te drogen. Dit zal het elastaan doen krimpen.

google-site-verification: googlefe04322b0b7f90d9.html
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »