Tango

De Tango wandelstok is ontworpen door Denovo Design. Dit is een internationaal ontwerpbureau met vestigingen in Brainport Eindhoven en het Europese Straatsburg.

Als ontwerpers kijken ze altijd eerst naar de essentie van het te ontwikkelen product om tot een helder concept en eisenpakket te komen. Dit vormt de rode draad in het verdere traject van vorm, functie en produceerbaarheid. In nauwe samenwerking met de klant, werkt het bedrijf naar een optimaal resultaat. Hierbij heeft men altijd oog voor de eindgebruiker. De aanpak van Denovo Design is vooruitstrevend, flexibel en resultaatgericht. 
 
Eén van hun specialiteiten is het creëren van ideale oplossingen voor de groeiende generatie van “nieuwe ouderen”. Enkele bekende resultaten van deze fascinatie zijn de Vianti ouderenbank, de grensverleggende Strandrollator en Tango, de wandelstok die staat!
 
De Tango wandelstokken zijn een Frans ontwerp en worden met de grootste zorg gefabriceerd in de Elzas. De wandelstok is regelbaar in hoogte van 70 tot 90 centimeter, waardoor er voor iedereen wel een passende stok verkrijgbaar is.
0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...