Excel Mobility

Excel Mobility is dé Nederlandse leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen. Wij willen mensen helpen langer zelfstandig te blijven leven, ondanks een lichamelijke beperking. Met behulp van onze comfortabele hulpmiddelen kunnen zij weer genieten van het dagelijks leven en deelnemen aan de maatschappij. Dit drijft ons om te blijven innoveren en inspirerende producten en concepten op de markt te blijven brengen.

Excel Mobility is een professionele, internationaal gepositioneerde organisatie dat een breed assortiment aan hoogwaardige mobiliteitsoplossingen levert. Tevens voldoen de producten aan de hoogste product kwaliteitseisen en vindt productie plaats volgens de ISO13485 norm. Om de meerwaarde voor ieder product na te blijven streven, staan onze kernwaarden Kwaliteit, Innovatie, Duurzaamheid en Betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Excel Mobility bedient zowel de professionele Nederlandse markt als de Nederlandse retailmarkt en de internationale markt. In Steenbergen is het hoofdkantoor gevestigd, met een groot distributie- en logistiek centrum waaruit de Nederlandse markt, landen binnen Europa, Rusland en het Midden-Oosten worden bediend. Wij maken gebruik van een smart Warehouse Management System, waarmee we real time orders kunnen verwerken. Orderpicking vindt plaats middels slimme routes en is een continu proces binnen onze organisatie. Automatisch geboekte verzendingen en gekoppelde track en trace zijn een vanzelfsprekendheid.

Onze producten worden deels in eigen beheer ontwikkeld en deels samen met onze productiepartners, op basis van OEM of ODM. Wij werken uitsluitend samen met professionele ketenpartners met hoogwaardige producten en producttechnologieën. 

0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...