Een vriend voor het leven

  • Geplaatst op
  • Door HipSupport.nl/Ingrid
  • 0
Een vriend voor het leven

De klant beschreef haar zoektocht naar een mooie en veilige rollator als volgt. “Het is eigenlijk net een partner: Het moet mooi, betrouwbaar, flexibel & wendbaar zijn en je moet er ook nog goed op kunnen steunen”.

Enige tijd geleden werden wij door een mevrouw gebeld is op zoek was naar een nieuwe hippe rollator. Ze wilde bij ons komen kijken omdat wij het merk hadden die zij zocht. Ook de combinatie met een fysiotherapiepraktijk was een pre vanwege haar toenemende klachten. Ze wilde daarom ook een goed advies.
 
Een paar dagen later kwam de vrouw met de trein helemaal vanuit Utrecht naar ons pand in Emmen. Daar stond haar gewenste rollator in 2 verschillende kleuren al klaar. Nadat we haar hadden ontvangen met een lekker kopje koffie vertelde ze haar verhaal. Het kwam erop neer dat zij een vriend zocht voor het leven.  
 
In eerste instantie begrepen wij niet precies wat zij bedoelde maar zo beschreef zij haar zoektocht naar een mooie en veilige rollator: “Het is eigenlijk net een partner: Het moet mooi, betrouwbaar, flexibel & wendbaar zijn en je moet er ook nog goed op kunnen steunen”. Deze vergelijking  vonden wij erg grappig. Zo hadden wij nog nooit naar een rollator gekeken.  Maar vanaf die kant geredeneerd heeft de klant wel gelijk. Gezien de toekomstperspectief van haar reumatische klachten is zij de rest van haar leven veroordeeld tot een hulpmiddel. De rollator en de klant zouden vanaf het moment van aanschaf onvoorwaardelijk tot elkaar veroordeeld zijn. Dus dan maar zo mooi en prettig mogelijk.
 
Na wat aanpassingen heeft ze haar toekomstige maatje goed kunnen bekijken en kunnen testen. Uiteindelijk is haar keuze op de rooie gevallen. “Dat is hem en ik neem hem direct mee” besloot zij lachend. Dat vonden we uiteraard prima. 10 Minuten later ging ze samen met haar nieuwe vriend tevreden de deur uit.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden